Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze 22.12.2019

Zápis ze schůze bytového družstva Výškovická 117, 119

ze dne 22.12.2019 konané ve sklepních prostorách Výškovická 119, Ostrava

 

Přítomni: nájemníci dle přiložené prezenční listiny

Program: 1. Zahájení

2. Informace o hospodaření družstva za uplynulý rok

4. Podněty, diskuze

5. Ukončení

  1. Schůzi zahájil v 18:00 předseda družstva p. Vysloužil.

  2. Předseda družstva seznámil nájemníky se stavy bankovních účtů družstva, které byli i k nahlédnutí a i jednotlivým nájemníkům přeposlány mejlem.

 

  1. Předseda informoval nájemníky o problémech v domech, např .výměna zámku,přednho vchodu,kde jsme sloučili jeden klíč i se zadním vchodem,abychom měli jeden klíč.Dále najemnící byli seznámeni o stavu střechy,kde se po deštích na určitých částech střechy udržovala voda,která byla ze stromu větví, a listů, v odpadni rouře ucpávána.Byla sjednána náprava, kde obec a výškové práce, některé větve odstranila a i byli zjištěné další stromy, které museli býti ořezány.

 

  1. Podněty a diskuse:

  2. Byl vznesen podnět ohledně spokojenosti s úklidem společných prostor – všichni nájemníci se shodli, že současný úklid je již dostačující po výměně nové úklidové služby, Dále bylo navrženo, že v příštím roce bychom vymalovali stěny na chodbách, kde s tímto návrhem přišli samotní nájemníci a návrh byl schválen.

  3. Nájemníci dále odsouhlasili ,že chtěji ze zadního vchodu světlo, kde se lépe bude odemykat zámek a i tím, že se nám tam zdržují různí lidé, kde na ně nešlo vidět,tudíž, by jim to zabránilo se tam již zdržovat.

  4. Schůze byla ukončena v 18.30

Ostrava 22.12.2019

Zapsala: Grebeníčková Iveta

 

DODATEK-MÁME TRVALE PŘIHLÁŠENOU NÁJEMNICI,MÍSTO ZEMŘELÝCH MANŽELŮ ROHLÍKOVÝCH, PANÍ BŘEZOVJÁKOVOU A TRVALE NÁHLÁŠENOU NÁJEMNICI, PANÍ KOHUTOVOU,KTERÁ BYT KOUPILA PO PETROVI LAMAČOVI..